Ezo-teh Екологија и заштита на околината Macedonian English


Контакт

Име на фирма:   ЕЗО ТЕХ ДОО
Адреса:   Ул.Борис Трајковски 73
Кисела Вода
1000 Скопје
Р.С.Македонија
Телефон: 023222811
Факс: 026090579
Моб. 078300817
078300917
078314294
Е-маил: contact@ezo.mk
ezoteh@gmail.com
<

©Ezo-Teh 2009-2019 powered by Alfatek Intelligence